x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Controale corporale la învestirea noilor miniştri

Controale corporale la învestirea noilor miniştri

de Alexandru Radescu    |    10 Feb 2012   •   14:05
Controale corporale la învestirea noilor miniştri

De vreo 7 ani jumate bat Bucurestiul pentru a participa la diferse evenimente la Ministerul Comunicatiilor. Dupa o simpla legitimare la politistul de la intrare urmeaza liftul pana la etajul doi, acolo unde e sala de conferinte. Astazi, la investirea noului ministru, Razvan Mustea-Serban (33 de ani), procedura de “intampinare' a fost cu totul diferita.

Dupa legitimarea de la poarta (nu intrarea principala, ci “prin dos'), ne-am trezit intampinati de niste civili (SPP-isti probabil) care ne-au invitat politicos la o...perchezitie corporala. Mai ceva ca la aeroport! Mai mult decat atat, observand ca eram echipat si cu un aparat foto (ceea ce, nu-i asa, lucru de mirare pentru un jurnalist din ziua de azi), am fost rugat sa scot camera din husa si sa trag. Cateva cadre, pentru a arata ca aparatul foto e chiar camera foto digitala. Si spre usurarea civilului, camera foto chiar a tras. In rafala, spre un coleg de breasla care urma la perchezitie.

“E din cauza ca vine si prim-ministrul', ne-a explicat civilul in timpul perchezitiei corporale de la etajul 2 al MCSI.

Si chiar a aparut fostul sef SIE, Mihai R. Ungureanu, insotit de noul ministrul de la Comunicatii, dar si de fostul ministru, Valerian Vreme.

Predarea stafetei s-a facut cu scurte discursuri si semnaturi traditionale de documente oficiale. In alta ordine de ide, Razvan Mustea-Serban ne-a asigurat ca extinderea Internetului de banda larga in toate zonele neacoperite de operatori pana in 2015, dezvoltarea portalului de plata online a taxelor si impozitelor si privatizarea Postei Romane in acest an sunt principalele prioritati ale mandatului sau...Fara intrebari din partea presei pentru ca nu-i asa, trebuie o familiarizare cu domeniul, unul fara vreo interesectare pana acum cu profesia si pregatirea tanarului si instaritului ministru vrancean.

A absolvit Facultatea de Relatii Comerciale si Financiar – Bancare Interne si Internationale la Universitatea Romano – Americana. Din 2006, este lector universitar in “Managementul Afacerilor', “International Business' si “Negotiation behavior' la aceeasi Romano- Americana.

Din fisa tehnic-financiara de pe site-ul Camerei Deputatilor aflam ca R.Mustea detine o casa in Voluntari cu o suprafata de 672 de metri patrati si un teren de 859,59 de metri patrati primite ca donatie in 2007. Mustea detine si o casa de 170 de metri patrati, in Bucuresti, cu teren de 540 de metri patrati, dobandite in 1996, are in conturi 38.845 de euro si 2.081 de lei si a fost imprumutat de sotia sa cu 94.900 de lei. Plus o masina Porsche, bijuterii si ceasuri de 60.000 de euro.

Vezi si: Proprietatea din Miami pe care Mustea n-o scrie, iar ANI n-o vede

×