x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cosmote oferă trafic WhatsApp „netaxabil şi nelimitat”

Cosmote oferă trafic WhatsApp „netaxabil şi nelimitat”

de Alexandru Radescu    |    28 Noi 2013   •   14:26
 Cosmote oferă trafic WhatsApp „netaxabil şi nelimitat”

Una dintre cele căutate aplicaţii ale momentului, serviciul de mesagerie online WhatsApp, este oferit în premieră în România fără taxarea traficului efectuat, de către operatorul Cosmote.

Abonaţii care activează unul dintre noile planuri tarifare din portfoliul „Free” sau orice extraopţiune Connect Mobile Free sau Connect Mobile+ vor beneficia automat de trafic nelimitat în aplicaţia WhatsApp, pe durata ofertei promoţionale de Crăciun (disponibilă pentru clienţii noi, până pe 15 ianuarie 2014).

De asemenea, utilizatorii serviciilor preplatite Cosmote care activează extraopţiunea Super Unlimited, Travel Pack, Premium, Smartphone 12 sau Smartphone 15 vor beneficia automat de trafic netaxat în cadrul WhatsApp.

Cei care aleg Connect Mobile 500 MB (5 euro), Connect Mobile 750MB (6,5 euro) sau Connect Mobile 2GB (9 euro) vor primi automat trafic nelimitat si netaxat în cadrul WhatsApp, în timp ce clienţii care activează Connect Mobile 150MB (3 euro) pot beneficia de oferta promoţională prin activarea, în plus, a noii extraopțiuni WhatsApp.

Există şi extraopțiunea de sine stătătoare WhatsApp iar pentru 1,5 euro credit/lună oferă se oferă trafic nelimitat în cadrul aplicaţiei WhatsApp.

WhatsApp Messenger este o aplicaţie multiplatformă pentru telefoane mobile ce permite trimiterea de mesaje pentru a nu mai plăti SMS-urile. WhatsApp este disponibil pentru iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone şi Nokia cu Symbian, iar toate aceste telefoane pot face schimb de mesaje! Serviciul WhatsApp foloseşte traficul de date internet.

De asemenea, utilizatorii WhatsApp au posibilitatea de a crea grupuri şi de a trimite mesaje nelimitate cu imagini, videoclipuri şi note audio.

 

 

 

×
Subiecte în articol: whatsApp whatsApp trafic Cosmote