x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cumparaturi la puterea Google

Cumparaturi la puterea Google

16 Noi 2006   •   00:00
Cumparaturi la puterea Google

Froogle, motorul de cautare pentru cumparaturi online, sustinut de tehnologia Google, este unul din multele proiecte pe care compania din Mountain View le-a lansat pe langa motorul de cautare web propriu-zis.

INTERNET

Froogle, motorul de cautare pentru cumparaturi online, sustinut de tehnologia Google, este unul din multele proiecte pe care compania din Mountain View le-a lansat pe langa motorul de cautare web propriu-zis.
Motorul de cautare specializat pe produse lucreaza in doua feluri. Un comerciant isi poate adauga produsele manual in Froogle sau acesta poate astepta ca roboteii Google sa treaca prin site-ul respectiv si sa culeaga automat toate produsele pe care le gaseste si le identifica.
Desi sistemul este inca in stadiul BETA de ceva timp, cautarile au un grad de acuratete foarte mare, putand chiar sa restrangi cautarea pe magazine dintr-un anumit oras sau o anumita tara. Acesta are, de asemenea, posibilitatea de a fi accesat de pe mobil. Poti astfel sa compari preturile dintr-un magazin cu cele practicate online.

Telefon Nokia 7380

Nokia 7380
Pret: 1.927,38 RON
Taxe de transport: 0
Modalitati de plata: la livrare, ramburs, VISA, MasterCard, virament bancar
www.ecumparaturi.ro

Este un telefon tri-band cu o camera de 2 megapixeli si radio FM. Pana aici merg asemanarile intre 7380 si majoritatea telefoanelor de generatie noua. Telefonul are un design extrem de futurist, sub forma unei telecomenzi hi-tech, cu un display oglinda cu 65,536 culori si comenzi vocale imbunatatite. Practic, telefonul face orice ii spui, dar, avand in vedere pretul, nici nu te poti astepta la mai putin.

Monitor TFT BenQ FP202W 20" WideScreen

Pret: 1.914,52 RON
Taxa de transport: 0
Modalittii de plata: la livrare, ramburs, VISA, MasterCard, virament bancar
www.cumperi.ro

Monitorul widescreen de la BenQ are un timp de raspuns de 8 milisecunde si o rezolutie de 1680x1050, fiind perfect pentru pasionatii de filme sau gameri inraiti. Monitorul are un contrast de 600:1 si se poate regla singur, cu o singura apasare de buton, optiunea One Touch Switch da posibilitatea utilizatorului sa schimbe instantaneu intre modurile de input D-Sub si DVI. Pretul te face totusi sa te gandesti daca totusi 17 inch nu sunt de ajuns.

Windows XP Professional Romanian

Pret: 521,95 RON
Taxa de transport: 0
Modalitati de plata: la livrare, mandat postal, ramburs, VISA, MasterCard, cash, rate
www.caro.ro

Fiindca toata lumea il foloseste si putini il cumpara, am decis ca achizitionarea online a sistemului de operare Windows este o buna modalitate de a scapa de grijile zilnice si cautarile dupa solutii pe Google. Astfel, suni la Suportul Tehnic si poti sa-i lasi pe ei sa iti rezolve problema. Singura dilema ramasa acum este daca platim cash sau facem rate. Nu am vrea ca, dupa ce ne lasa fara nervi, sa ne lase si cu buzunarele goale.

Post-It Notes 100x100

Pret: 32,38 RON
Taxa de transport: 0
Modalitati de plata: la livrare
www.megamarket.ro

Post-it-urile sunt un lucru indispensabil in orice birou. Avand in vedere ca pe site comanda minima este de 200 de RON, a trebuit sa cumparam ceva Post-It-uri... macar acum suntem siguri ca nu o sa mai uitam nimic, niciodata. Ce mai trebuie? Sa achizitionam mai multe monitoare de 20 inch, pentru spatiu mai mult de lipit post-it-uri.

×