x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Facebook a avut mai multe întreruperi. Contactată de AFP, compania nu a reacţionat

Facebook a avut mai multe întreruperi. Contactată de AFP, compania nu a reacţionat

24 Sep 2015   •   21:23
Facebook a avut mai multe întreruperi. Contactată de AFP, compania nu a reacţionat

Facebook a avut mai multe întreruperi joi, utilizatorii din mai multe ţări întâmpinând dificultăţi în accesarea reţelei. În mesajul de întâmpinare se preciza că se lucrează şi problema va fi reglementată cât mai repede posibil, transmite France Presse.

Mai multe site-uri web specializate în monitorizarea acestor probleme au arătat un vârf de plângeri din partea utilizatorilor în jurul orei 16.30 GMT.

Unul dintre aceste site-uri, currentlydown.com, estimează durata perturbărilor la aproximativ 14 minute. Un altul, downdetector.com, publică o hartă care arată că problemele raportate au afectat Europa occidentală (în special Franţa, Benelux, Regatul Unit şi Germania), precum şi nord-estul Statelor Unite ale Americii şi sudul Californiei.

Contactată de AFP, compania nu a reacţionat.

Facebook, care revendică 1,49 de miliarde de utilizatori în lume, a avut ultima întrerupere de amploare la sfârşitul lunii ianuarie, cu perturbări de aproape o oră în întreaga lume. Compania a invocat atunci introducerea unei schimbări care i-a afectat sistemele de configurare, dezminţind speculaţiile privind un atac cibernetic.

Întreruperi mai scurte, de aproximativ 20 de minute potrivit currentlydown.com, au mai fost înregistrate la jumătatea lunii iulie.

×
Subiecte în articol: facebook