x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Gadget: Căşti intra–auriculare cu materiale de la instrumente muzicale

Gadget: Căşti intra–auriculare cu materiale de la instrumente muzicale

de Alexandru Radescu    |    20 Mar 2014   •   17:24
Gadget: Căşti intra–auriculare cu materiale de la instrumente muzicale

Sony a prezentat azi noua gamă de căşti, ce include 11 modele MDR-ZX şi MDR-EX. Unele modele sunt echipate cu un modul telecomandă/microfon, astfel încât să poţi prelua apelurile telefonice atunci când ai căştile conectate la smartphone.

Seria MDR-EX de căşti scoate în evidenţă modele intra – auriculare, vârful de gamă fiind 650AP. Aceste model include un difuzor de 12mm, reproiectat pentru o fixare sigură, confort la purtare şi îmbunătăţire a calităţii sunetului. Incinta acustică este construită din alamă, material utilizat pentru fabricarea anumitor instrumentelor muzicale. Aliajul format din cupru şi zinc este apreciat de muzicieni pentru densitatea, aspectul lucios şi proprietățile acustice deţinute.

Fiind un material mai greu decât aluminiul, alama elimină vibraţiile nedorite şi rezonanţa, totul pentru a asigura o fidelă reproducere a frecvenţelor medii şi înalte.

Suplimentar, modulul telecomandă/microfon plasat permite utilizarea căştilor în locul dispozitivului hands-free.

Gamele Sony MDR-ZX şi MDR-EX sunt disponibile în Europa începând cu luna aprilie, preţurile urmând a fi anunţate în perioada următoare. 

×