x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Gadgeturi istețe

Gadgeturi istețe

08 Apr 2016   •   12:30
Gadgeturi istețe

Cana care se umple singură cu apă
O companie din Statele Unite a creat o cană special pentru aventurieri. Fontus Airo îți poate salva viața pe munte. Cana se umple cu apă chiar în timp ce ești în mișcare. Cana smart condensează umezeală din aer și poate face până la 0,8 litri de apă. Fontus Ryde este cana dedicată bicicliștilor și funcționează pe aceleași principii ca Fontus Airo. Fontus Ryde costă aproximativ 165 de dolari, iar Fontus Airo se poate cumpăra la prețul de 200 de dolari.


Salteaua care te ajută să dormi mai bine
Mooring este o saltea creată special pentru cei care au probleme cu somnul. Mooring se conectează la un mic gadget și la telefonul tău și are mai multe funcții pentru un somn mai bun. Salteaua se poate încălzi sau răci după preferințe, iar partea bună este că temperatura se poate regla doar pe jumătate de saltea. Astfel, dacă tu vrei ca patul să fie ceva mai cald, iar partenerul mai rece, atunci nu e nicio problemă. Mooring mai are funcția de alarmă silent, va vibra ușor cu ceva timp înainte să îți sune alarmă, ca să te trezești mai ușor. Pe parcursul nopții, gadget-ul va monitoriza ce se întâmplă în cameră în timp ce dormi: de la respirație și puls, până la zgomote și umiditate. Mooring costă 149 de dolari.  


Ogo, scaunul cu rotile hands-free
O companie din Noua Zeelandă a creat scaunul cu rotile care merge singur, în funcție de mișcările persoanei care stă în el. Dacă te apleci ușor în față, scaunul va merge în fața, dacă te lași ușor pe spate, atunci va merge în spate. Scaunul poate fi utilizat și de către persoanele care nu își pot folosi mâinile. Ogo costă acum aproximativ 1000 de dolari.


Smart Mug
Yecup este cana pentru toate anotimpurile. Este o cană wireless care îți încălzește sau îți răcește băutura, în funcție de preferințe. După ce ai selectat temperatura dorită cu ajutorul unei aplicații pe telefon, cana te anunță când băutura este perfectă. Dacă nu vrei să apelezi la telefon, atunci cana poate fi setată cu ajutorul unor butoane. Yecup se încarcă wireless și poate fi folosită și pe post de baterie externă pentru telefon. Yecup costă acum aproximativ 114 dolari, cu 65 de dolari mai puțin față de prețul final.

 

×