x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Gadget-urile zilei

Gadget-urile zilei

30 Iun 2016   •   22:30
Gadget-urile zilei

Tiny1, aparatul pentru fotografie astronomică

O companie din Singapore scoate pe piață una dintre cele mai mici camere pentru fotografie astronomică. Calea Lactee, luna, soarele, toate pot fi acum fotografiate mult mai ușor de către pasionații de astronomie. Aparatul foto poate fi conectat la telefonul mobil și te ajută să localizezi stelele. Camera și toate accesoriile costă mai puțin de 500 de dolari.

Transformă-ți televizorul într-un ecran 3D

Cu gadget-ul Edison 3D poți transforma orice televizor 2D într-unul 3D. Cu ajutorul gadget-ului te poți uita la filme 3D sau poți să-ți transformi chiar și jocurile în unele 3D. Dispozitivul se conectează la DVD player, la consola de jocuri, la laptop și chiar la telefonul smart. Pachetul întreg conține și ochelari pentru imaginile tridimensionale, o telecomandă și cablurile necesare. Edison 3D va costa aproximativ 280 de dolari.

Runcible, anti-smartphone-ul

O companie americană scoate pe piață un gadget care se dorește a fi util, dar “liniștit”. Runcible este un fel de tabletă rotundă, cât palma, cu un design extrem de elegant, care nu-și dorește să-i atragă pe utilizatori în viața digitală, ci să-i ajute în viața de zi cu zi. În cazuri excepționale, Runcible poate fi folosit și ca telefon. Gadget-ul poate fi modificat și upgradat pe partea de hardware, dar și de software. Producătorii spun despre gadget că poate fi considerat ca un ceas vechi, care poate fi reparat oricând, de oricine, nefiind nevoie să se apeleze la compania producătoare. Runcible costă aproximativ 500 de dolari.

Geaca smart

Flexwarm este geaca smart care îți ține de cald atunci când vrei și care poate fi programată cu ajutorul telefonului sau tabletei. Jacheta este destul de subțire, așa că poate fi purtată și când temperaturile sunt mai ridicate. Flexwarm este rezistentă la apă și poate fi spălată oricând. Geaca are într-un buzunar special o baterie portabilă la care poți să-ți încarci și telefonul mobil. Flexwarm poate fi impăturită și pusă bine în bagaje, pentru că nu se strică așa ușor. Jacheta va costa peste 300 de dolari.

 

FreeButton și FreePower

Comunică oricând, cu oricine, fără telefonul mobil. O companie din Statele Unite vrea să scoată pe piață un gadget cu care vom putea comunica în zonele în care nu există rețele de telefonie mobilă. Gadget-ul este extrem de mic și arată ca un buton care poate fi prins de haine. FreeButton funcționează pe o rază de 3 kilometri și poate fi folosit independent de telefonul mobil. Din aceeași serie face parte și gadget-ul FreePower cu ajutorul căruia pot fi transmise mesaje, locația prin GPS și poate fi folosit și ca baterie externă pentru telefon. FreeButton costă aproximativ 60 de dolari, iar FreePower 70 de dolari.

×