x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Home made - Videoclipurile filmate cu telefonul, transmise pe TVR 2

Home made - Videoclipurile filmate cu telefonul, transmise pe TVR 2

08 Ian 2007   •   00:00
Home made - Videoclipurile filmate cu telefonul, transmise pe TVR 2

Canalul public de televiziune va incepe sa difuzeze de saptamana viitoare (vineri, 12 ianuarie) o emisiune, "Home made.ro", in care telespectatorii isi vor putea arata creatiile facute cu ajutorul camerelor video, foto, webcam-urilor sau telefoanelor mobile, potrivit reprezentantilor TVR 2.

Emisiunea "Home made.ro" va debuta la 12 ianuarie incepand cu ora 22:40 si "va aduce filmuletele comice de pe internet direct pe ecranele televizoarelor", potrivit unui comunicat al postului.

PREMIERA. Reprezentanti ai TVR 2 au declarat pentru NewsIn ca "Home made.ro" este prima si unica emisiune din Romania care se realizeaza exclusiv cu ajutorul materialelor generate de public. "Mai exista o emisiune de acest gen pe piata, dar este cu clipuri din strainatate", a explicat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al TVR 2, Mariana Rusen. "Home made. Ro" este, deocamdata, singura emisiune care foloseste clipuri din Romania, trimise de telespectatori", a adaugat ea.

DETALII. Potrivit TVR 2, "Home made.ro" va fi o extensie a noii culturi dezvoltate pe internet prin circulatia filmuletelor comice trimise prin e-mail sau pe site-urile speciale (YouTube fiind unul dintre cele mai cunoscute). Fiecare editie a noii emisiuni le va propune regizorilor amatori o tema pentru clipurile video, care apoi vor fi analizate de profesionisti. Temele vor fi anuntate in cadrul emisiunii, dar si pe site-ul acesteia.

Cele mai bune productii vor fi premiate de realizatorii emisiunii in fiecare zi de vineri. Postul public de televiziune TVR 2 a fost lansat in 1968, insa emisia sa a fost intrerupta pana la caderea regimului comunist, in 1989.

Din februarie 1990, TVR 2 a reinceput sa emita integral. Celelalte canale de stat sunt TVR 1, TVR Cultural si TVR International. NOKIA FOTO
IDEE. Cele mai bune clipuri realizate de amatori vor fi transmise la tv
×
Subiecte în articol: IT home