x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Importanța huselor pentru smartphone – de ce acestea nu se aleg la întâmplare

Importanța huselor pentru smartphone – de ce acestea nu se aleg la întâmplare

24 Apr 2018   •   10:45
Importanța huselor pentru smartphone – de ce acestea nu se aleg la întâmplare

Importanța huselor destinate telefoanelor mobile inteligente a fost și va fi dezbătută intens – acest lucru nu poate fi contestat. Cu toate acestea, există încă persoane care merg pe premisa „în cazul meu regulile nu se aplică”. Inevitabil, apar accidente sau neajunsuri care afectează aspectul sau funcționalitatea telefonului și atunci datele problemei se schimbă radical.

Au rol de protecție, dar și de personalizare. Pot să se alinieze cu stilul proprietarului sau pot să ofere funcții suplimentare smartphone-ului. Cert este însă un singur fapt: husele sunt o necesitate și nicidecum un moft, mai ales dacă proprietarul își dorește să protejeze investiția de câteva sute de euro făcută într-un smartphone.

De ce nu se aleg la întâmplare? Pentru că în timp pot să apară neajunsuri cauzate de o asemenea decizie. Iată și câteva recomandări pe care ni le oferă reprezentanții Stifler.ro – magazin online cu o ofertă complexă de huse și accesorii pentru smartphone-uri.

Alege husa destinată specific modelului tău de telefon

Deși la prima vedere pare o investiție accesibilă ca preț și de bun augur, achiziția unei huse din categoria celor universale nu este o alegere tocmai inspirată.

Recomandarea este să optezi pentru gama de huse Huawei P9 lite dacă deții un asemenea model, pentru huse Samsung Galaxy S8 dacă acesta este smartphone-ul pe care vrei să îl protejezi – practic husa aleasă trebuie să fie una realizată specific pentru un anume model și nu una universală.

De regulă husele destinate specific anumitor modele sunt concepute în așa fel încât să nu incomodeze deloc utilizarea butoanelor sau accesul la porturile telefonului, păstrând în același timp linii minimaliste și un aspect cât mai apropiat de cel al smartphone-ului în forma sa standard.

Alege husa care îți oferă nivelul dorit de protecție

Indiferent dacă te consideri o persoană grijulie sau una mai puțin atentă, accesorizarea telefonului cu o husă îți va oferi siguranța că îl protejezi.

Poate fi vorba despre protecția față de micile semne de uzură care apar în mod normal la utilizarea telefonului. În acest caz un utilizator responsabil va trebui să accesorizeze smartphone-ul cel puțin cu o husă din silicon sau plastic, transparentă sau nu, care să protejeze carcasa de acele zgârieturi fine ce îi schimbă în timp aspectul.

Dacă te știi ca fiind o persoană neatentă ori dacă vrei să previi efectele accidentelor nedorite, asigură-te că dotezi telefonul cu o husă mai rezistentă. În acest fel, chiar dacă ia contact cu o suprafață dură, riscul de spargere sau zgâriere va fi minimizat.

Ca bonus la acest capitol legat de protecție, accesorizarea smartphone-ului cu o husă îți va proteja și investiția. Reparațiile de tipul înlocuirii display-ului sau carcasei pot fi destul de costisitoare, iar cu ajutorul unei huse le vei ține la distanță. Inclusiv apariția semnelor obișnuite de uzură va fi evitată, ceea ce înseamnă că vei reuși să obții și un preț mai bun în cazul în care te vei hotărî să vinzi telefonul.

Alege husa care se potrivește stilului tău

Nu în cele din urmă, husa aleasă pentru smartphone nu trebuie să facă notă discordantă cu stilul posesorului.

Dacă preferi un stil mai elegant, business sau office, ai opțiuni multiple. O husă din piele poate fi o alegere potrivită, la fel cum și o husă metalică într-un ton metalic și mat este o opțiune elegantă.

În cazul în care prin husa aleasă vrei să îți exprimi nonconformismul, ai de asemenea variante multiple. Culori intense, vibrante, aplice și imprimeuri, materiale cu texturi din cele mai diverse – huse de acest tip poți găsi chiar în cadrul magazinului online menționat – Stifler.ro.

Inclusiv dacă pui mai mult accent pe partea practică a unei huse ai de unde alege – husele de tip antiaderent, cele cu baterie externă ori cele de tip portofel sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile.

Prin urmare, husa aleasă pentru un anume model de smartphone trebuie să pună accent pe 3 aspecte: nivel de protecție, stil al posesorului și potrivire exactă pe modelul de telefon deținut. Prețul este mai puțin relevant, însă trebuie și acesta să fie unul corect, raportat la restul caracteristicilor pe care le oferă husa. Cu aceste lucruri în minte, orice utilizator responsabil de smartphone va ști cum să facă o alegere potrivită pentru accesorizarea smartphone-ului cu o husă. Pentru o gamă variată de asemenea produse și accesorii, cei interesați pot să acceseze site-ul Stifler.ro.

 

×