x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

17 Oct 2006   •   00:00
VIRTUAL - Cyber-birou de stiri
Agentia de stiri Reuters isi va deschide un birou de stiri in interiorul jocului care simuleaza cel mai exact un univers paralel - Second Life. Jocul este o lume virtuala, tridimensionala, cu peste 90.000 de "cetateni". Stirile difuzate de biroul virtual de presa vor fi axate pe rapida dezvol- tare economica si cultu- rala a lumii Second Life. (Mihai Manole)

TELECOMUNICATII - 3G pentru toata lumea
Doisprezece operatori importanti de telefonie mobila participa la campania "3G pentru toti", care are ca scop marirea accesibilitatii acestui serviciu. Producatorii de telefoane mobile urmeaza sa inainteze propuneri pentru dispozitive care sa ofere servicii avansate, precum tv mobil sau internet de mare viteza, la un pret scazut. (Mihai Manole)

DISPUTA - RomTelecom vs ANRC
In fata acuzelor lansate de RomTelecom, legate de politica de reglementare, ANRC se arata "surprinsa de atacul declansat in conditiile in care numai cu cateva luni in urma compania a inaintat o cerere de modificare a tarifelor care a fost aprobata in totalitate, dand operatorului toate san- sele de a conduce o poli- tica comerciala eficienta". (Alexandru Radescu)

×
Subiecte în articol: IT