x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

27 Feb 2007   •   00:00
SECURITATE. Un controversat sistem de scanare va fi testat in premiera intr-un aeroport din Phoenix pentru detectarea materialelor explozive si a altor arme. Sistemul poate vedea prin hainele persoanei supuse controlului. Acest aspect a determinat reactia criticilor care considera aceasta tehnologie prea invaziva, chiar daca imaginile astfel produse nu pot fi stocate sau transmise.

WiMAX. Reprezentantii companiei UPCsi-au declarat interesul pentru caietul de sarcini in vederea acordarii de licente WiMAX. Licitatia va fi organizata in termen de doua luni de IGCTI. Zilele trecute si-au mai manifestat interesul pentru achizitionarea unei astfel de licente Romtelecom si Cosmote.

LANSARE. Compania BitTorrent lanseaza un site pe care vor fi vandute filme si spectacole de televiziune licentiate de studiourile producatoare. BitTorrent estimeaza ca cel putin o treime din utilizatorii programului vor fi dispusi sa plateasca pentru un continut legitim si de o calitate superioara in schimbul expunerii la piraterie.

×
Subiecte în articol: IT