x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Alexandru Radescu    |    06 Sep 2006   •   00:00
LANSARE - Nokia L’Amour
Nokia va lansa in aceasta toamna trei modele noi din colectia "L’Amour". Modelul 7390 functioneaza in banda 3G, are o camera foto de 3MP si va costa 450 de euro. Terminalul 7373 are camera foto de 2MP si va costa 350 de euro, iar modelul 7360, cu camera de 2MP, va costa 200 de euro. De asemenea, producatorul finlandez a anuntat si modelul 8800, editia Sirocco (foto). Echipat cu card SD, camera de 2MP si memorie interna 128 MB, va costa 1.000 de euro.

TELECOMUNICATII - Desene pe mobil
Programele tv Cartoon Network vor fi disponibile in regim mobil pentru abonatii Orange din Europa (inclusiv Romania), in urma unui acord incheiat cu France Telecom. In cadrul Cartoon Network Mobile TV, un bloc de 115 minute a fost programat pe diverse feed-uri Cartoon Network. Blocul este down-linked (descarcat prin link) de catre operator/aggregator, convertit intr-un format digital compatibil si apoi transmis in reteaua operatorului.

TEHNOLOGIE - Sistem de routare
Cisco a anuntat o extindere a platformei CRS-1 (Carrier Routing System), nucleul arhitecturii IP NGN (Internet Protocol Next-Generation Network). Noua versiune cu 4 sloturi a platformei CRS-1 asigura o capacitate totala de comutare de 320 Gbps in sasiul de 40 Gbps per slot, permitand instalarea sa la nivelul POP-urilor (Points of Presence - Puncte de acces la Internet), al locatiilor hub-urilor MSO si al site-urilor de schimb de trafic (peering) ale centrelor de date.

SECURITATE - Troian Office
Small.KC este un nou troian care exploateaza o vulnerabilitate in Microsoft Office 2000. Potrivit expertilor Avira, dupa deschiderea documentelor infectate, acest virus genereaza un fisier executabil "EXE" in director.

×
Subiecte în articol: IT