x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

23 Feb 2007   •   00:00
Licente - Se cumpara tehnologie
IGCTI va scoate la licitatie in aprilie doua licente nationale pentru tehnologia WiMAX, care permite accesul cu viteze mari la Internet, fara fir, a declarat presedintele IGCTI, Catalin Marinescu. IGCTI va organiza licitatii pentru patru licente regionale si pentru cateva zeci de licente locale pentru aceeasi tehnologie. "Credem ca este mai util pentru operatori si viitorii clienti ca licentele sa fie acordate si la nivel regional si local", a completat Marinescu.

Companii - Rezultate HP la inceput de 2007
HP a anuntat rezultatele financiare inregistrate in primul trimestru financiar al anului 2007, incheiat la 31 ianuarie. Venitul net din acest trimestru a fost de 25,1 miliarde dolari, reprezentand o crestere cu 11% fata de acelasi trimestru al anului trecut sau cu 7% in valuta stabila.

Jocuri cu DirectX 10
Corporatia NVIDIA a lansat primele drivere certificate WHQL pentru Microsoft DirectX 10 si primul kit de testare DirectX 10 de la Microsoft, ce permite si altor comercianti de produse hardware sa-si testeze propriile procesoare grafice folosind testele DirectX 10 WHQL. Microsoft DirectX 10 este inclus in Windows Vista si functioneaza cu unitatile de procesare grafica NVIDIA GeForce seria a 8-a.

Achizitie - Euronet a cumparat Brodos
Euronet Worldwide Inc. a anuntat achizitionarea integrala a actiunilor Brodos SRL, companie axata pe procesarea tranzactiilor electronice de vanzare a serviciilor de telefonie mobila preplatite. Achizitia marcheaza intrarea Euronet pe piata prepaid din Romania, cea de-a 12-a piata prepaid a Euronet.

×
Subiecte în articol: IT