x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

09 Aug 2006   •   00:00
RETEA VPN. Vodafone Romania va furniza companiei Petrom infrastructura de comunicatii si servicii la nivel national, in baza unui contract semnat ieri. Operatorul va implementa o retea virtuala privata MPLS (MultiProtocol Label Switching) care va conecta peste 800 de locatii. Potrivit directorului financiar al Petrom, Reinhard Pichler, compania investeste si in noi tehnologii de comunicatii.

PERIFERICE. Logitech a lansat o serie de periferice pentru notebook: casti, web-cam QuicCam si mouse laser cordless. QuickCam deluxe ofera o rezolutie video de 640x480 pixeli si posibilitatea de a realiza instantanee cu o rezolutie de 1,3 MP, iar QuickCam Pro include tehnologia RightSound cu software-ul de anulare a efectului de ecou. Mouse-ul laser V450 functioneaza pe 2,4 GHz.

FIBRA OPTICA. ECI Telecom din Israel a incheiat un contract in valoare de mai multe milioane de dolari cu compania RCS& RDS, in vederea modernizarii si extinderii retelei de fibra optica a operatorului roman. Potrivit unui comunicat ECI, RDS va putea sa ofere servicii broadband in Europa de Est si sa aiba acces la European Internet exchange din Frankfurt.

×
Subiecte în articol: IT