x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

04 Iul 2006   •   00:00

EVENIMENT - Revolutia blogurilor

Ieri a avut loc la Romexpo conferinta "Revolutia blogurilor in Romania", sustinuta de Jeremy Wright, cel care anunta in cartea sa, "Blog Marketing", revolutia comunicarii de afaceri. Autorul s-a intalnit cu responsabili de marketing si PR din cadrul unor companii din Romania, manageri din domeniul IT, coordonatori ai retelelor de bloguri, jurnalisti si studenti. Blog-ul, un nou canal de comunicare, s-a dezvoltat foarte rapid in ultimii ani in intreaga lume. Acest tip de jurnal online, prin care orice opinie se poate exprima necenzurat, tinde sa reformuleze regulile comunicarii online.

PARTENERIAT - Circulatia pe DN 1, in direct

Utilizatorii Orange pot vizualiza pe telefonul mobil imagini in direct privind evolutia traficului rutier pe DN 1, intre Bucuresti si Azuga. Operatorul roman a semnat ieri un parteneriat cu Politia Rutiera. Imaginile sunt preluate de la sistemul de supraveghere video a traficului pe DN 1, pus in functiune in luna decembrie 2005 de Alcatel Romania, in urma unei investitii de peste 2,8 milioane de euro. Curiosii au acces la cinci din cele 60 de camere de supraveghere a traficului pe DN 1, prin intermediul portalului Orange World.

HARDWARE - Platforma pentru corporatii

IBM a anuntat ca va extinde disponibilitatea viitoarei platforme colaborative destinate corporatiilor, Lotus Sametime 7.5. Aceasta va furniza capabilitati de integrare cu aplicatiile Microsoft Outlook, Office si SharePoint.

×
Subiecte în articol: IT