x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

30 Iun 2006   •   00:00
CENTRU R&D. Producatorul american de semiconductori Freescale si-a extins prezenta in Romania prin inaugurarea unui centru de dezvoltare software in care lucreaza 200 de angajati. Inginerii romani dezvolta aici aplicatii de infrastructura pentru voice/modem/ fax peste IP, aplicatii pentru echipamente destinate retelelor de telecomunicatii si software pentru platforme dedicate telefoanelor 3G. Pana la sfarsitul anului se intentioneaza ca numarul de angajati sa ajunga la 300. (Alexandru Radescu)

CHECKOUT. Compania Google lanseaza un serviciu de plati online numit Checkout. Noul serviciu va stoca numele magazinelor online vizitate, precum si informatii referitoare la adresa de livrare si detaliile privind cardul de credit utilizat, astfel incat utilizatorul sa nu fie nevoit sa introduca aceste date de mai multe ori.

PIRATERIE. FBI a arestat la New York 13 membri ai unei vaste retele internationale care se ocupa cu piratarea filmelor, pe care initial le filmau in cinematografe. Grupul utiliza retele de tip "peer-to-peer" pentru a distribui copii ilegale ale filmelor in multe tari.

×
Subiecte în articol: IT