x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

23 Iun 2006   •   00:00

ORANGE - Sms pentru numere favorite

Orange a extins optiunea de numere favorite si pentru serviciul de mesaje scrise. Clientii care au ales abonamentul de 4$ din planul Personal pot trimite SMS-uri cu 0,04$/mesaj catre numerele favorite nationale si cu 0,10$/ mesaj pentru cele internationale. De asemenea, cei care au ales abonamentele cu minute incluse, abonamentul Business Flexibil sau Business Plus beneficiaza de aceleasi tarife pentru SMS-uri trimise la 5 sau 7 numere favorite, in functie de optiunea aleasa. (Alexandru Radescu)

BUSINESS - Philips renunta la cipuri

Grupul olandez Philips Electronics a anuntat ca va vinde sau lista la bursa, pana la sfarsitul anului, divizia de productie a cipurilor, evaluata de analisti la o suma cuprinsa intre 5 si 6 miliarde de euro. Compania intentioneaza sa pastreze o participatie minoritara la divizia mentionata, al zecelea producator de cipuri la nivel mondial. Printre potentialii cumparatori se numara companiile Freescale din SUA, Infineon din Germania si firma franco-germana STMicroelectronics.

TELECOMUNICATII - Telefoane publice cu plata

ANRC a prezentat spre consultare publica documentele care vor reglementa modalitatile de instalare a telefoanelor publice cu plata in localitatile izolate din mediul rural fara acces sau cu acces redus la serviciile de telefonie. Populatia din mediul rural va putea efectua, prin intermediul telefoanelor publice, convorbiri locale, nationale si internationale catre retele publice de telefonie fixa si mobila, precum si apeluri catre numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

×
Subiecte în articol: IT