x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

27 Mai 2006   •   00:00
ANTIVIRUS ONLINE. BitDefender a inaugurat, impreuna cu procesatorul de plati electronice DotCommerce, un site destinat vanzarilor suitei de aplicatii de securitate pe piata romaneasca. Compania estimeaza pentru acest an vanzari online la nivel mondial de opt milioane de euro, fata de patru milioane de dolari in 2005, a declarat marti directorul regional de marketing al companiei, Anca Apostol. 10% din veniturile BitDefender pe piata din Romania sunt realizate prin vanzari online, pondere care va fi majorata anul acesta la 40%. "Veniturile noastre online la nivel mondial au crescut in 2005 cu 400% fata de 2004, depasind patru milioane de dolari. In comparatie cu rata medie de crestere a tuturor vanzarilor online, de 58%, solutia BitDefender a inregistrat cea mai mare expansiune online a unui antivirus", a spus Apostol.

SERVERE DUAL-CORE. HP a anuntat ca noile sale familii de servere Proliant si BladeSystem vor include modele dotate cu cele mai noi tehnologii dual-core de la Intel - seriile de procesoare Intel Xeon 5100 si 5000. Modernizarile aduse subsistemelor-cheie din domeniul gestiunii, dispozitivelor de retea, stocarii si eficientei alimentarii, precum si controlul asigurat de noul software ProLiant Essentials contribuie la reducerea costului de proprietate si la imbunatatirea performantelor sistemului.

PENTRU JOCURI. FIT Distribution a lansat pe piata romaneasca noile placi de baza AMD pe platforma AM2. BIOSTAR Microtech Int’l Corp, producator de placi de baza si unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de solutii pentru platformele AMD, a anuntat noile sale placi de baza T-series AM2 cu chipset din seria nForce 500 - TForce 590 SLI Deluxe, TForce 570 U Deluxe. Acestea sunt proiectate sa le ofere iubitorilor de jocuri pe PC caracteristici impresionante si pachete de lux. Setul de accesorii include un cablu HDD&FDD, patru cabluri SATA si patru cabluri de energie SATA.

×
Subiecte în articol: IT