x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

25 Mai 2006   •   00:00
BILANT COSMOTE. Operatorul Cosmote a anuntat un total de 275.521 de clienti pentru primul trimestru al anului, comparativ cu 48.934 de utilizatori, la sfarsitul lui 2005. Din total, aproximativ 228.682 (83%) sunt utilizatori de cartela. De asemenea, operatorul a inregistrat venituri din servicii de 6.1 milioane euro si pierderi nete de 19,1 milioane euro.

BLACKBERRY EDGE. Orange si RIM au lansat BlackBerry 8700f, primul terminal mobil BlackBerry care functioneaza in reteaua EDGE din Romania. Terminalul permite acces la contul de e-mail, telefon, SMS, internet, agenda, precum si acces la diverse aplicatii ale unei companii.

CONCURS DE INFORMATICA. Azi incepe a XV-a editie a Concursului national de Informatica, Marele Premiu al Palatului National al Copiilor. In perioada 25-28 mai se va desfasura sectiunea de programare, iar in perioada 8-11 iunie se vor desfasura sectiunile: power point-afise publicitare, povesti ilustrate si sectiunea de grafica. Concursul isi propune incurajarea crearii de soft educational si de aplicatie, precum si crearea unui parteneriat cu firmele de software.

REZULTATE. CDMA Development Group (CDG) a anuntat atingerea pragului de un sfert de miliard de utilizatori ai tehnologiei CDMA 2000, la sfarsitul primului trimestru din 2006. Operatorii de telefonie mobila ce folosesc acest standard au atras 25 de milioane de utilizatori noi in aceasta perioada. In acelasi timp, numarul utilizatorilor 1xEVDO (ce permite conexiuni mobile la internet de mare viteza) a ajuns la 30 de milioane. In Romania, Zapp ofera servicii de comunicatii folosind o retea CDMA2000 in banda de 450 MHz.

FELICITARI VIRTUALE. O imagine valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. Dreamstime.com ofera posibilitatea utilizatorilor sa trimita gratuit orice imagine din baza de date sub forma unei felicitari virtuale (e-card). Singura problema ramane sa te hotarasti ce imagine din cele 400.000 disponibile vrei sa o trimiti prietenilor.

×
Subiecte în articol: IT