x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

14 Feb 2007   •   00:00
CONDUCERE. Premierul Calin Popescu Tariceanu a numit al doilea vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), post pentru care a fost nominalizata Meran Codruta Georgeta. Guvernul a decis anul trecut, prin ordonanta de urgenta, infiintarea ANRCTI prin reorganizarea si desfiintarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), fapt ce a presupus suplimentarea numarului de vicepresedinti.

LAPTOP LA 150 $. O prezenta inedita la congresului de telefonie mobila o constituie proiectul "One laptop per child", initiativa lui Nicholas Negroponte. Micul laptop, de culoare verde si web cam integrat, are sistem de operare Fedora Linux si memorie 128 MB RAM, este wireless si nu mai are manivela de la inceputuri. Din cate am aflat, va fi "expediat" in vara catre mai multe tari, printre care Brazilia, Argentina, Nigeria. Dezvoltatorii inca nu au reusit sa coboare pretul la 100 de dolari, in momentul de fata fiind 150 de dolari. (Alexandru Radescu)

INTEGRARE. Yahoo! a anuntat ca a incorporat serviciul de mesagerie instant in programul sau de e-mail. Utilizatorii pot rula astfel doua aplicatii intr-un singur browser web, nemaifiind nevoie sa descarce programul Yahoo Messenger. Dialogul se va desfasura intr-o fereastra de conversatie in interiorul Yahoo Mail.

×
Subiecte în articol: IT