x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

12 Feb 2007   •   00:00
GADGET. Un inginer american a fabricat adidasi cu GPS incorporat, care vor aparea pe piata luna viitoare si vor costa mai mult de 300 de dolari. Inventatorul promite insa ca vor fi capabili sa-l localizeze pe purtator oriunde in lume. Sistemul incepe sa functioneze daca cel care ii poarta apasa un butonul de pe incaltaminte care activeaza sistemul. O alerta ce contine date despre locatie, trimsa in system wireless, ajunge la un serviciu de monitorizare, daca utilizatorul plateste un abonament lunar de 19,95 de dolari.

SECURITATE. Expertii in securitate ii sfatuiesc pe posesorii de PC-uri sa fie atenti la mesajele de Valentine’s, deoarece acestea ar putea avaria computerul. "Utilizatorii ar trebui sa fie foarte atenti la mesajele romantice pe care le primesc in casuta electronica", a declarat un angajat al Companiei PandaLabs. Luis Corrons, director la compania de securitate, a avertizat ca evenimente precum Valentine’s Day sau Craciunul sunt exploatate de raufacatori pentru a raspandi prin internet mesaje cu coduri malitioase.

PREVIZIUNI. Numarul posesorilor de televizoare high-definition se va tripla in urmatorii cinci ani, arata un raport al companiei londoneze Informa Telecoms&Media. Conform previziunilor, pana in anul 2011 aceste televizoare vor exista in 151 de milioane de case din intreaga lume, fata de 48 de milioane, cate erau la sfarsitul lui 2006. (Alina Munteanu)

×
Subiecte în articol: IT