x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

25 Ian 2006   •   00:00
TELEFOANE PUBLICE. RomTelecom a redus tarifele apelurilor internationale efectuate de la posturile telefonice publice. Pentru o convorbire catre Italia sau Spania, tarifele au scazut cu 40,5% pentru un apel catre retele fixe de telefonie si cu 10,7% pentru apeluri catre retele mobile. Intervalul intre doua impulsuri a fost majorat de la 15 secunde la 22,5 secunde.

ALIANTA VOIP. Siemens si IBM au incheiat un parteneriat pentru a oferi servicii de telefonie prin e-mail sau prin intermediul aplicatiilor de mesagerie instant. Siemens intentioneaza sa includa tehnologia VOIP HiPath in programele Lotus Notes si Domino produse de IBM.

TELEVIZIUNE DIGITALA. Serviciile digitale de televiziune care includ transmisiunile TV, accesul web si telecomunicatiile vor domina sectorul european de resort in urmatorul deceniu, atragand 60% dintre consumatori, conform unui studiu realizat de Booz Allen Hamilton. Serviciile de televiziune de noua generatie ar putea genera investitii de 100 de miliarde de euro.

Grupaj realizat de Cristian Ionita

×
Subiecte în articol: IT