x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

18 Ian 2006   •   00:00

18 ianuarie 2006

HACKER ARESTAT. Garda Civila spaniola a arestat un hacker spaniol care a atacat, prin internet, un calculator al Departamentului Apararii din SUA. Calculatorul la care piratul informatic a avut acces se afla la baza navala Point Loma, din San Diego, California. Ambasada SUA a depus o plangere referitoare la atacul informatic provenind din Spania, sustinand ca acesta "compromite grav functionarea si securitatea unei instalatii de intretinere a submarinelor nucleare".

ECRAN CU PLASMA. Panasonic a prezentat cel mai mare ecran cu plasma din lume, cu diagonala de 103 inch (262 cm), rezolutia HDTV de 1080p (progresiv) si peste 2 milioane de pixeli (1.920 x 1.080).

CONCURS PENTRU STUDENTI. A inceput a doua editie a "Premiilor Ericsson de Excelenta in Telecomunicatii", program care se adreseaza studentilor in ani terminali si absolventilor si care se va desfasura in cinci orase: Bucuresti, Cluj, Iasi, Galati, Timisoara. Editia din 2006 va recompensa cele mai bune teze din domeniul telecomunicatiilor din fiecare facultate de stat si particulara acreditata care are o sectie de profil.

×
Subiecte în articol: IT