x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

17 Ian 2006   •   00:00
PARTENERIAT. Motorola si Kodak au anuntat semnarea unui parteneriat de marketing pentru urmatorii zece ani. Colaborarea include licente si drepturi de autor, marketing si dezvoltare de software dedicat, dar si cooperare in vederea dezvoltarii dispozitivelor dotate cu camere foto digitale. Terminalele Motorola cu camera foto vor incorpora senzorii CMOS produsi de compania Kodak.

VANZARI CONSOLE. Microsoft a vandut 600.000 de console de jocuri Xbox 360 in Statele Unite, de la lansarea acestora, in noiembrie 2005, a anuntat grupul de cercetare a pietei NPD. Consola a fost lansata la 22 noiembrie, in America de Nord, iar analistii, editorii de jocuri video si comerciantii au declarat ca livrarile companiei in perioada Sarbatorilor de iarna au fost sub asteptari.

Grupul a anuntat intr-un comunicat ca a intampinat dificultati in satisfacerea cererii manifestate de consumatori si ca facilitatile de productie lucreaza la capacitate maxima, in timp ce un al treilea producator isi va lansa activitatea luna viitoare.

×
Subiecte în articol: IT