x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

11 Ian 2006   •   00:00

11 ianuarie 2006

CORDLESS PENTRU MAC-URI. Logitech a lansat Cordless Desktop S 530 Laser pentru Mac, o combinatie de tastatura si mouse cordless. Butoanele media one-touch, aflate pe partea dreapta a tastaturii, ajuta la controlul playlist-ului prin intermediul iTunes sau la lansarea aplicatiei iPhoto. Durata de viata a bateriei (pentru mouse si tastatura) este de pana la sase luni. Cordless Desktop S 530 Laser pentru Mac va fi disponibil in Europa in martie pentru un pret recomandat de 89,99 de euro.

SERVICIU MUZICAL. Vodafone va lansa un nou serviciu care va permite clientilor sa asculte si sa selecteze muzica dorita prin intermediul telefoanelor mobile. Compania britanica a semnat un contract cu Sony NetServices pentru produsul Vodafone Radio DJ, care va oferi servicii personalizate de radio pe care clientii le vor putea accesa de pe telefoanele 3G si de pe computere. Clientii care vor beneficia de acest serviciu vor plati o taxa lunara pentru acces nelimitat atat de pe telefonul mobil, cat si de pe computer. In urmatoarele luni, serviciul va fi lansat in sase state europene - Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, Italia si Portugalia, urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie disponibil in 20 de state.

VANZARI CELULARE. LG Electronics estimeaza pentru acest an vanzari de peste 70 milioane de telefoane mobile, in crestere fata de nivelul de 55 milioane de aparate prognozat pentru anul trecut. Compania sud-coreeana spune ca in acest an se va concentra cu precadere asupra livrarii de telefoane performante catre pietele traditionale, printre care si Europa si China.

UPC SUEDIA, DE VANZARE. Fondurile americane de investitii Carlyle Group si Providence Equity intentioneaza sa achizitioneze operatorul de telecomunicatii prin cablu UPC Suedia, urmand ca apoi sa realizeze o fuziune cu Com Hem, companie din acelasi domeniu si de pe aceeasi piata. UPC are in Suedia aproximativ 300.000 de clienti, dintre care 51.000 clienti pentru serviciile de televiziune digitala. In decembrie 2005, UPC Norvegia a fost vanduta catre fondul britanic de investitii Candover pentru aproximativ 450 milioane de euro. In octombrie 2005, UPC Romania a finalizat procesul de preluare a operatorului de comunicatii prin cablu Astral Telecom.

×
Subiecte în articol: IT