x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

28 Dec 2005   •   00:00

28 decembrie 2005

ACTIUNI SANYO. Sanyo Electrics va emite noi actiuni in valoare de 2,6 miliarde de dolari pentru finantarea unui plan de restructurare, pana la sfarsitul lunii februarie. Compania a anuntat, in noiembrie, ca va apela la Goldman Sachs, Sumitomo Mitsui Banking si Daiwa Securities SMBC, precum si la actionarii existenti pentru finantarea necesara unui plan de restructurare ce prevede inchiderea unor fabrici si renuntarea la mii de angajati.

DE LA DELL LA LENOVO. Un fost oficial al companiei Dell a devenit director executiv al grupului Lenovo, al treilea mare producator de computere personale din lume. William Amelio, fost director al Dell pe regiunea Asia-Pacific si arhitect al dezvoltarii companiei pe piata americana, s-a alaturat Lenovo, preluand functia de director executiv. Amelio il va inlocui pe Stephen Ward, care detinea functia de director executiv de la preluarea diviziei de computere personale a IBM, la inceputul anului, contra sumei de 1,25 miliarde de dolari.

MULTISMS. Zapp a lansat serviciului multiSMS, care permite trimiterea aceluiasi mesaj SMS la mai multi destinatari, prin intermediul portalului ZappMobile. Taxarea mesajelor se face in functie de destinatari si de numarul lor, utilizatorii putand vedea in timp real cat va costa mesajul trimis.

×
Subiecte în articol: IT