x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

17 Dec 2005   •   00:00
GOOGLE "MUSIC-BOX". Google a introdus un nou domeniu de cautare care detaliaza activitatea anumitor artisti. In momentul in care un utilizator cauta informatii legate de muzica, Google ofera suplimentar date privind artistul, cateva albume si o fotografie, daca este disponibila, pe langa rezultatele standard. Un link permite accesul la opinii ale utilizatorilor, titluri de piese muzicale, precum si la retaileri online din domeniu, fara ca serviciul sa fie taxat.

ACHIZITII GTS. Operatorul alternativ de telecomunicatii GTS Central Europe a preluat compania Telenor Networks/Nextra, cu activitati in Cehia si Slovacia. Actiunea survine achizitiei operatorului ceh Contractel, la sfarsitul lunii noiembrie, si face parte din strategia de consolidare a pozitiei de lider regional pe piata operatorilor alternativi de telecomunicatii. Grupul detine infrastructura proprie de fibra optica si administreaza cinci companii de profil din Cehia, Polonia, Romania, Slovacia si Ungaria.

TELEFON CU ECRAN MARE. LG a anuntat lansarea telefonului mobil 3G LG-U8550 cu un ecran LCD de 39,6 mm, mai mare decat ecranul pe care il au, in medie, cele mai multe telefoane WCDMA (34 mm). Modelul poate sa redea sunet 3D. Telefonul LG-U8550 va fi lansat in Marea Britanie si Italia prin reteaua Hutchison si, anul viitor, pe piete din intreaga lume.

TELEVIZIUNE DIGITALA. Serviciul de televiziune digitala furnizat de operatorul RCS&RDS prin satelit a atins 120.000 de abonati, la un an de la momentul lansarii pe piata. Bazat pe tehnologia digitala DirectToHome (DTH), serviciul Digi TV asigura in prezent abonatilor accesul la 60 de posturi de televiziune, grupate in opt pachete. Accesarea serviciului se poate face prin achizitionarea sau inchirierea de la RCS a unui kit de instalare, care consta intr-o antena de satelit, un decodor (sau set top box) si un smart card Digi TV.

×
Subiecte în articol: IT