x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

14 Dec 2005   •   00:00
PLATA LA DISTANTA. In prezent, exista 84.201 de utilizatori ai instrumentelor de plata de tip Internet Banking, Home Banking sau Mobile Banking, a declarat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor. In trimestrul al III-lea al acestui an, peste 3,7 miliarde de euro si alte peste 47,5 miliarde RON au fost tranzactionate de banci prin instrumente de plata online.

ANTISPYWARE DE LA BITDEFENDER. Bitdefender a lansat Client Professional Plus pentru protejarea retelelor complexe care contin si protectie Antispyware. In ultima jumatate a anului trecut, numarul aplicatiilor spyware a crescut cu 52%, iar numarul site-urilor web care contin astfel de elemente, cu 78%.

SEF NOU LA ZAPP. Piermario Di Pietro este noul Chief Operating Officer al companiei Telemobil, inlocuindu-l in functie pe Cuneyt Turktan, care a condus compania in perioada mai 2002-noiembrie 2005. Turktan a fost numit CEO al operatorului mobil turc Avea, achizitionat recent de Oger Telecoms Group. Di Pietro s-a alaturat echipei Zapp in februarie 2002, ca Chief Finacial Officer. Inainte de a se alatura echipei Zapp, el s-a numarat printre fondatorii Inquam, compania britanica infiintata de Qualcomm si Omnia pentru operarea de retele CDMA450 pe plan international.

×
Subiecte în articol: IT