x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

12 Noi 2005   •   00:00
ACTIUNI INTEL. Compania Intel a anuntat ca va rascumpara actiuni in valoare de 25 de miliarde de dolari dupa ce, de la inceputul anului trecut, a retras de pe piata titluri a caror suma totala se ridica la 15 miliarde de dolari. De asemenea, compania a anuntat ca, incepand cu primul trimestru al anului 2006, va majora cu 25% dividendele acordate actionarilor, pana la zece centi pe actiune. In primele noua luni ale anului, Intel a retras de pe piata 300 de milioane de titluri, costurile totale fiind de circa 7,5 miliarde de dolari, suma identica insa cu cea consemnata in 2004.

SPECIALISTI IT PENTRU SPP. Serviciul de Protectie si Paza selectioneaza, in perioada 14 noiembrie-16 decembrie 2005, specialisti in vederea incadrarii ca ofiteri in domeniul IT - administrarea retelelor de calculatoare sau a bazelor de date. Candidatii trebuie sa fie absolventi ai unei institutii de invatamant superior de lunga durata si sa cunoasca administrarea serverelor Windows 2003, SQL 2000, Exchange 2000-2003, Linux, Firewall, Apache. Posesorii de certificate Microsoft si Linux vor fi avantajati la selectionare.

HIFIARENA. Peste 120 de marci internationale participa la cea de-a treia editie a expozitiei HIFIarena, fata de 100 in 2004 (10-13 noiembrie). HIFIarena 2005 cuprinde mai multe sectiuni specializate: sisteme high-end audio, solutii home cinema, televiziune de inalta rezolutie, accesorii si mobilier specializat, sisteme de comanda si control pentru "casa inteligenta". Printre produsele prezentate, in camerele hotelului Crowne Plaza, se numara sisteme de home cinema, boxe surround, "rame" pentru stocarea fotografiilor digitale sau solutii ce permit redarea melodiilor in orice camera.

×
Subiecte în articol: IT