x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

07 Noi 2005   •   00:00
ATACURI PHISHING. Potrivit unui raport Avira, Ebay a fost tinta numarul unu a autorilor de phishing pe parcursul lunii octombrie, urmata indeaproape de PayPal si cu mult inaintea portalului Amazon. Astfel, 34% din totalul atacurilor au vizat clientii Ebay, 25% au fost pentru PayPal si doar 6% pentru Amazon.

PROCESOARE DUAL-CORE. Intel a lansat pe piata primele procesoare dual-core cu tehnologie Hyper-Threading. Procesorul Dual-Core Intel Xeon din secventa 7.000, cu nume de cod anterior "Paxville MP", a inceput sa fie livrat, in versiuni cu viteze de pana la 3.0 GHz si cu un bus de sistem dual, independent, la 667 MHz. Noile procesoare se vor potrivi pe platformele deja existente care utilizeaza chipset-ul Intel E8500.

PORTAL PENTRU OPEN-SOURCE. Nokia a lansat opensource.nokia.com, un nou portal Internet pentru proiectele de software open source. In prezent, Nokia colaboreaza cu comunitatea open source pentru mai multe proiecte, cum ar fi browserul open source pentru S60 (Series 60), Maemo, URIQA (URI Query Agent) si Python pentru S60.

×
Subiecte în articol: IT