x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

27 Ian 2007   •   00:00
AUDIO - Noutati high-tech
Ultrapro a lansat sistemul de boxe Logitech Z-10 Interactive 2.0. Modelul este prevazut cu taste tactile pentru reglarea volumului, prin care muzica poate fi controlata fara perturbarea lucrului la PC. Din dotarea standard: un ecran iluminat, pe care sunt afisate informatii despre melodie, artist, volum, dar si despre gradul de utilizare a procesorului si memoriei.

BRANDURI - Cele mai influente marci
Topul celor mai influente marci este dominat autoritar de brandurile din online. Google ocupa pentru al doilea an consecutiv primul loc, fiind urmat de Apple. Surpriza topului realizat de o revista de branding online vine din partea site-urilor YouTube si Wikipedia, intrate pe locurile 3, respectiv 4. Debutul acestor nou-intrate demonstreaza impactul tot mai puternic al marcilor construite pe baza continuturilor generate de utilizatori (user-generated). Topul a fost realizat pe baza raspunsurilor a 3.625 de profesionisti si studenti.

OFICIAL - Director nou Romtelecom
Romtelecom a anuntat ieri ca incepand cu 1 februarie 2007 James Hubley nu va mai fi director general al operatorului de telecomunicatii, ca urmare a unei hotarari luate prin acordul partilor. Hubley va fi inlocuit de Georgios Ioannidis, care a ocupat pana in prezent functiile de director general al OTENET si director executiv tehnic al OTE, fiind in plus membru in consiliile de administratie ale mai multor companii din grupul OTE.

×
Subiecte în articol: IT