x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

05 Noi 2005   •   00:00
PROIECTOR HOME CINEMA. BenQ a lansat proiectorul Home Cinema PE8720, cu o rata de contrast de 10000:1. Acest model este echipat cu DarkChip3 DMD de la Texas Instruments, care micsoreaza distributia luminii si mareste contrastul pentru imaginile mai intunecate. BenQ PE8720 foloseste un sistem silentios de doar 23dB ca nivel de zgomot. In vederea reducerii acusticii proiectorului, BenQ introduce si doua santuri interioare in forma literei L echipate cu un amortizor de sunet si cu un material antivibratii in suportul pentru Color Wheel.

BILANT S&T. Veniturile totale ale S&T au atins 224,7 milioane de euro pentru perioada ianuarie-septembrie 2005, cu 50% mai mult comparativ cu perioada similara a anului anterior. Volumul consolidat al vanzarilor aferente Q3 2005 a crescut cu 67%, pana la 83,5 milioane de euro. S&T este un important furnizor de solutii si servicii IT pentru clienti din firmele medii si mari din domeniile elecomunicatiilor, bancar, utilitati, productie si din institutiile publice.

OFERTE PENTRU ROMTELECOM. Ministerul Comunicatiilor a primit noua oferte pentru furnizarea de servicii de consultanta financiara in operatiunea de vanzare a pachetului de actiuni pe care statul il mai detine la RomTelecom. Anterior, MCTI a selectat 11 firme interesate sa preia consultanta, cedarea actiunilor fiind preconizata prin intermediul unei oferte publice initiale. Actionarul majoritar al RomTelecom este grupul elen de telecomunicatii OTE, care detine 54,01% din actiuni.

NOTEBOOK INSPIRON. Dell a lansat in Europa notebook-ul Inspiron 630 M care cantareste 2,5 kilograme si are un ecran de 14,1 inch. Beneficiaza de procesoare Intel Pentium M (pana la 2,13 GHz), interfata grafica Intel GMA 900 si are o autonomie a acumulatorilor de pana la 5 ore. Are patru porturi USB 2,0, unul S-Video Out, un port IEE1394, un slot ExpressCard si cititor de carduri flash.

×
Subiecte în articol: IT