x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

26 Oct 2005   •   00:00
3G SUBTIRE. LG Electronics a prezentat la Seul un nou telefon despre care spune ca este cel mai subtire celular 3G din lume. LG-U880 are o grosime de doar 18, 2 milimetri si este echipat cu o camera foto de 1,3 megapixeli si player muzical.

REZULTATE SAP. Veniturile obtinute de furnizorul de solutii software pentru afaceri SAP din vanzarile de licente au crescut cu 18% in primele noua luni ale anului, la 1,6 miliarde euro, fata de 1,36 miliarde euro in intervalul similar al anului trecut. Compania a inregistrat o crestere de 13% a veniturilor totale, la 5,76 miliarde euro.

IPOD ZGARIAT. Apple a fost dat in judecata de o firma de avocatura. Acuzatia: desi avea informatii ca iPod Nano are probleme, a decis lansarea acestuia in cursul lunii trecute. La scurt timp dupa lansare, au inceput sa apara informatii potrivit carora ecranul dispozitivului se zgarie mult prea usor. La sfarsitul lunii septembrie, reprezentantii grupului american au declarat ca ecranele unora dintre dispozitive sunt prea fragile, dar ca responsabilitatea apartine unuia din furnizorii sai.

×
Subiecte în articol: IT