x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

24 Oct 2005   •   00:00
FLAMINGO LANSEAZA "DIGITAL HOME". In perioada 17 octombrie-31 decembrie, Flamingo deruleaza la scara nationala prima etapa a programului "Digital Home". Astfel, consumatorii vor putea achizitiona solutii de display ce stau la baza casei digitale printr-un sistem de rate inovator: fara dobanda, fara timp de asteptare, fara acte suplimentare, doar prin simpla prezentare a buletinului. Produsele pot fi achitate in trei rate si primite pe loc.

BOOM GOOGLE. Profitul net al companiei Google a crescut in trimestrul al treilea la 381,2 milioane de dolari, respectiv 1,32 de dolari pentru o actiune, de la 52 de milioane de dolari, sau 19 centi pe actiune, in urma cu un an. Venitul brut al companiei a crescut in aceeasi perioada cu 96%, la 1,58 de miliarde de dolari. Analistii estimasera, in medie, un venit de 1,46 de miliarde de dolari.

BILANT ERICSSON. Ericsson a inregistrat in primele noua luni ale anului vanzari de 11,2 miliarde de euro, cu 14% peste nivelul consemnat in aceeasi perioada a anului trecut.

×
Subiecte în articol: IT