x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

19 Oct 2005   •   00:00
SONY ERICSSON, VANZARI MAI MICI. Sony Ericsson Mobile Communications a vandut, in primele noua luni ale anului, 35 de milioane de telefoane mobile, fata de 42,3 milioane unitati la nivelul intregului an 2004, reiese din datele publicate de companie.

DISPAR TUNGSTEN SI ZIRE. Palm a anuntat ca va renunta la marcile Tungsten si Zire, in urma strategiei sale de rebranding. Compania a lansat recent doua modele de handheld-uri, botezate Palm Z22 si Palm TX, ale caror preturi variaza intre 200 si 300 de dolari, fara taxe. Compania va pastra numele LifeDrive si Treo, dar le va adauga in fata "Palm". TX este dotat cu un procesor Intel XScale de 312MHz si are si capacitati Bluetooth si wi-fi.

LCD CU DOUA MILISECUNDE. BenQ a lansat modelul FP93GX, primul monitor de 19" cu un timp de raspuns de doua milisecunde (ms) - de doua ori mai putin decat cele mai avansate modele existente in prezent pe piata. Scaderea timpului de raspuns la doar doua ms este obtinuta prin imbunatatirea caracteristicilor cristalelor lichide si prin optimizarea la nivel electronic. Tehnologia AMA (Advanced Motion Accelerator) analizeaza semnalul video in timp real si il transmite catre pixeli in mod optim.

Grupaj realizat de Cristian Ionita

×
Subiecte în articol: IT