x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

03 Oct 2005   •   00:00
ALIANTA FUJITSU SIEMENS - EGENERA. Fujitsu Siemens Computers si Egenera au semnat o alianta strategica exclusiva OEM, in valoare de 240 de milioane de euro, pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Fujitsu Siemens va integra solutia premiata Egenera BladeFrame in portofoliul de servere Primergy, oferind clientilor oprtunitatea de a folosi eficient tehnologiile informationale. "Sistemul Primergy BladeFrame este o tehnologie care ruleaza deja in centrele de date din intreaga lume, ridicand performantele Centrelor Dinamice de date la un nivel superior", a declarat dr. Joseph Reger, Chief Technology Officer la Fufitsu Siemens Computers.

PROIECT DE LEGE. Ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy (foto), a anuntat ca se va initia un proiect de lege privind infrastructura asociata retelelor de comunicatii electronice.
MCTI si ANRC lucreaza in prezent la un proiect de lege prin care se vor stabili conditiile in care se realizeaza accesul pe proprietati de catre furnizorii de retele de comunicatii electronice si utilizarea partajata (de catre mai multi furnizori) a infrastructurii asociate retelelor de comunicatii electronice.

PRIVATIZAREA POSTEI. Dupa indelungi discutii si dezbateri, restructurarea si privatizarea Postei intra in linie dreapta. Ministerul Comunicatiilor va lansa zilele acestea anuntul prin care invita companii si banci sa trimita scrisori de intentie la MCTI. Este vorba despre alegerea unei companii care sa ofere consultanta in vederea restructurarii Postei si alegerea unei banci sau consortiu de banci care sa ofere consultanta in vederea privatizarii. Ministerul urmeaza sa prezinte si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca firmele interesate.

BILANT BINARY. A opta editie a Binary a beneficiat de participarea a 45 de companii. Expozitia a fost dedicata inovarii si sectorului business. Potrivit estimarilor organizatorilor (Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software - ARIES), au fost inregistrati 1.000 de vizitatori. Editia de anul acesta s-a desfasurat la Romexpo, in perioada 28-30 septembrie.

×
Subiecte în articol: IT