x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

27 Sep 2005   •   00:00
OBLIGATIUNI SI ACHIZITII. France Telecom intentioneaza sa lanseze o emisiune de obligatiuni de 2-2,5 miliarde de euro pentru a finanta achizitia, in valoare de 6,4 miliarde de euro, a operatorului spaniol Amena. France Telecom a incheiat, in luna iulie, un acord pentru preluarea controlului asupra companiei spaniole de telefonie mobila Amena, tranzactia fiind finantata partial printr-o emisiune de atiuni in valoare de 3 miliarde de euro.

LCD CU CABLU LUNG. Fit Distribution a lansat pe piata romaneasca monitorul de 20 de inch LCD NEC MultiSync. Monitorul are o rezolutie UXGA de 1600 x 1200, luminozitate de 250 cd/mp, contrast de 700:1 si timpul de raspuns de 7 ms.

STOCARE PENTRU IMM. Modelul IBM TotalStorage N3700 este disponibil acum si pe piata romaneasca. Conceput sa ofere o solutie de tipul network attached storage (NAS) pentru IMM-uri, acest model este o oferta entry-level pentru stocarea datelor pe disc. TotalStorage poate avea o performanta de pana la 16 terabytes, la preturi ce pornesc de la 50.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: IT