x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

16 Ian 2007   •   00:00
3D - Jocuri pe mobil
Gameloft va lansa 20 de titluri 3D n anul 2007, pentru telefoane mobile. Compania a lansat pAna acum opt jocuri din categoria 3D: Massive Snowboarding, Asphalt: Urban GT2, Midnight Pool, Midnight Bowling, Vijay Singh Pro Golf, Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Storm, 2006 Real Football si Brothers in Arms: Earned in Blood. La nceput, aceste jocuri vor fi dezvoltate pe platforma Java si adaptate pe toate platformele 3D: Symbian, BREW, WIPI si Windows Mobile. (Alexandru Radescu)

PIRATARE - Site guvernamental sub atac
Site-ul Ministerului belgian al Apararii a fost tinta unui grup nationalist turc, intitulat „nepotii Imperiului Otoman". Acestia au piratat duminica pagina de internet, care a fost inaccesibila n jurul orei 13:30, dupa ce, cu putin timp nainte, pe site aparea mesajul „Piratat de VolTigoRe-Fortele Turce". Hackerii au afisat n locul paginii web un mesaj n care faceau aluzie la genocidul armean din 1915-1917. (Mihai Manole)

PROIECT - Filme indiene pe celular
In urma ntelegerii dintre Asociatia GSM, Hungama Mobile si Roamware, a fost lansat programul „Mobile Bollywood Initiative", n colaborare cu unul din liderii producatorilor de filme Bollywood, Sanjay Gupta. Acest proiect presupune lansarea de filme scurte, adaptate pentru vizionarea pe mobil. Primele productii de acest gen vor putea fi vazute n premiera la Congresul Mondial 3GSM de la Barcelona, din 12-15 februarie. (Mihai Manole)

LANSARE - Console pentru China
Microsoft se pregateste sa lanseze consola Xbox360 n China, n urmatoarele luni. Principalul factor de care pare sa depinda o data precisa a evenimentului pare a fi evaluarea guvernamentala a acestui produs. China numara 120 de milioane de utilizatori ai internetului si este o piata atractiva pentru industria jocurilor, cele online fiind mult mai populare decAt consolele, n principal datorita diferentelor de pret. (Mihai Manole)

×
Subiecte în articol: IT