x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

18 Iun 2005   •   00:00
TEHNOPOLIS LA IASI. Primul parc tehnologic din Romania avand ca specific stiinta si cercetarea, Tehnopolis, a fost inaugurat ieri la Iasi. Parcul industrial va oferi firmelor terenuri pentru construirea de sedii si hale de productie, spatii in cladiri administrative, sali de conferinte, un pavilion expozitional, precum si servicii de Internet, posta si consultanta in afaceri. Pana in prezent au fost investite 7,6 milioane de euro pentru infrastructura necesara in vederea atragerii firmelor care vor ocupa parcul tehnologic, ce se intinde pe o suprafata de peste 10 hectare, pe platforma fostului Combinat de Utilaj Greu.

TV CU PLASMA DE LA PANASONIC. Panasonic a lansat in Romania doua noi modele de televizoare cu plasma Viera TH-42PA50 si TH-37PA50. Aceste modele beneficiaza de tehnologia Advanced Real Gamma Control, care permite obtinerea unui nivel de graduatie mult mai mare, de pana la 2.048 de nuante. Cele pana la 2.048 nuante graduale permit noilor modele VIERA sa produca echivalentul a 8,6 miliarde de culori pe ecran. Sistemul 3D Colour Management System imbunatateste modul in care culorile sunt afisate pe ecran, printr-un control mult mai strict asupra luminozitatii fiecarui pixel.

CENTRU INTERNATIONAL HP LA BUCURESTI. Hewllet Packard a deschis in Bucuresti Centrul International de Afaceri care va deservi activitatea companiei americane din Africa, Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si o parte din Europa de Vest, a anuntat Eric Vulliez, directorul centrului. "Centrul de afaceri, al carui proiect a debutat in anul 2002, dispune in prezent de aproape 100 de angajati si reprezinta un motor multilingv care ofera servicii financiare si administrative pentru HP la nivel international", a spus Vulliez. Principalele motive pentru care compania americana a ales Bucurestiul pentru deschiderea acestui centru au fost buna pregatire a personalului si cunoasterea mai multor limbi europene, flexibilitatea in adaptarea la diferite culturi, precum si costurile reduse, pentru care insa sunt prevazute cresteri.

×
Subiecte în articol: IT