x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

13 Ian 2007   •   00:00
INSTRUIRE - Web profesori
Peste 60.000 de profesori vor urma cursuri de instruire in domeniul utilizarii calculatoarelor, in urma semnarii unui protocol de cooperare intre Ministerul Educatiei si Cercetarii si Intel. De programul Intel Teach au beneficiat profesori din 33 de tari si are ca obiectiv ridicarea nivelului educatiei primare si secundare. (Mihai Manole)

SOLICITARE - Numere si 3G
Compania RCS & RDS a solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei un milion de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila. Din luna februarie, compania va lansa servicii de telecomunicatii 3G, dupa ce a primit licenta la 8 ianuarie. Raspunsul ANRCTI va sosi in maximum trei saptamani de la depunerea cererii. (Mihai Manole)

CHINA - E-cenzura
Disidentii spatiului virtual chinezesc vor sa lanseze www.wikileaks.org. Acesta va oferi posibilitatea celor din tarile autoritare sa posteze comentarii critice fara pericolul de a fi depistati, datorita unui soft de criptare performant. La sfarsitul lui 2006, numai in China existau 20,8 milioane de bloggeri. (Mihai Manole)

×
Subiecte în articol: IT