x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

09 Dec 2006   •   00:00
CONSOLA. Grupul japonez Nintendo i-a sfatuit pe utilizatorii consolei WII sa-si modereze gesturile in timpul jocului, intrucat mai multi clienti au declarat ca si-au deteriorate televizoarele, DVD-playerele sau alte obiecte fragile, pentru ca le-au lovit cu maneta cand se jucau. Un cordon de securitate leaga maneta de mana, dar se pare ca aceasta masura nu este suficienta. Testele de securitate au fost efectuate pentru aceasta consola, dar oamenii traiesc prea mult jocul, a explicat presedintele Nintendo, Satoru Iwata. (Alina Munteanu)

NOTEBOOK. Acer a lansat noua serie de notebook-uri Ferrari 5000 si 1000, care se bazeaza pe tehnologia mobila AMD Turion 64X2 Mobile. F5000 beneficiaza de WLAN, WPAN cu modul incorporat Bluetooth 2.0, conexiune LAN cu carduri Gigabit Ethernet, HDD de pana la 160 GB si unitate optica HD-DVD. Modelul F1000 este echipat cu chipset ATI Radeon XPress 1150, suportand o hipermemorie de 512MB. (Alexandru Radescu)

CYBERCRIME. Un raport al firmei de securitate a internetului McAfee, citat de Reuters, sustine ca grupurile infractionale isi concentreaza atentia asupra tinerilor studenti pe care ii folosesc in activitati de cybercrime. Tinerii sunt urmariti in mediul universitar, pe forumurile online sau in cluburile de calculatoare. Acestia sunt platiti pentru a crea virusi, pentru furturi de identitate sau spalare de bani, intr-o industrie mult mai profitabila chiar si decat traficul de droguri. In Europa de Est, succesul tehnicilor de racolare este influentat de rata mare de somaj si de salariile mici. (Mihai Manole)

TESTE. Google a inceput testarea mult-asteptatului serviciu de publicitate prin radio. Testul, anuntat ieri, va vinde publicitate pe mai mult de 700 de statii radio din SUA. Planurile companiei, prezentate potentialilor clienti ai acestui serviciu, prevad un numar de 5.000 de statii radio de transmisie. Deocamdata nu se cunosc detalii despre numarul celor care beneficiaza de acest serviciu si nici despre un calendar al lansarii lui pentru toti doritorii. Proiectul este cea mai elaborata incercare a Google de a-si extinde dominatia financiara dincolo de Web. (Mihai Manole)

×
Subiecte în articol: IT