x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

05 Dec 2006   •   00:00
SERVICII POSTALE. ANRC supune spre consultare publica proiectul de decizie privind regimul de autorizare generala pentru furnizarea de servicii postale. In urma adoptarii acestei decizii, la intrarea pe piata, un viitor furnizor va trebui doar sa completeze dosarul de notificare si sa il transmita catre ANRC, dupa care va obtine dreptul de a furniza servicii, incepand cu data estimativa inscrisa pe formular sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, o data cu data inregistrarii cererii. (Alexandru Radescu)

PRAJITURI PE YAHOO! Site-ul produselor unei companii de dulciuri si cafea este promovat pe cel mai accesat site din lume, yahoo.com. Campania este programata sa se desfasoare intre 21 noiembrie si 31 decembrie. Dupa doua saptamani, aproape 20.000 de utilizatori romani au accesat site-ul respectiv intrand direct prin Yahoo!. Reprezentantii companiei Alka spun ca strategia intentioneaza sa atraga femeile cu varste intre 18 si 34 de ani si barbatii intre 25 si 39 de ani. (Mihai Manole)

ESCROCHERIE. O companie nipona de telecomunicatii, Kinmirai Tsuushin (Comunicatiile Viitorului Apropiat), este suspectata de o escrocherie in valoare de 270 de milioane de euro. 3.000 de investitori ar fi fost convinsi sa finanteze niste servere in schimbul unor dividende lunare. S-a dovedit ca activitatea companiei era aproape nula: 98% din cifra de afaceri reprezenta sumele luate de la investitori si din cele 2.466 servere care erau declarate ca instalate au fost descoperite doar doua. (Mihai Manole)

×
Subiecte în articol: IT