x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

25 Noi 2006   •   00:00
INVESTITIE - Modernizarea bibliotecilor
Una dintre fundatiile lui Bill Gates (foto) intentioneaza sa investeasca in informatizarea bibliotecilor publice din Romania, pentru largirea accesului gratuit la computere si internet. Proiectul prevede dotarea institutiilor cu tehnologii informatice si nu are legatura cu initiativa Microsoft de a transforma in format digital cartile marilor biblioteci ale lumii. (Mihai Manole)

PLANURI - Profit operational
Grupul elen Cosmote vrea sa faca profitabila filiala din Romania la nivel operational, in anul 2008, a declarat presedintele grupului, Evangelos Martigopoulos. In primele noua luni ale anului, Cosmote Romania a avut pierderi operationale de 46,3 milioane de euro, fata de 7,7 milioane de euro anul trecut, iar veniturile au fost de 26,5 milioane de euro, fata de 4,5 milioane de euro in 2005. (Alina Munteanu)

PARTENERIAT - Colaborare extinsa
Producatorul suedez de echipamente de telecomunicatii Ericsson si compania japoneza Sony isi extind colaborarea din domeniul productiei de telefoane mobile la servicii de televiziune mobila si de banda larga (broadband). Se estimeaza ca in urmatorii doi ani, 30% dintre utilizatorii de telefoane mobile vor urmari programe tv pe aceste dispozitive. (Mihai Manole)

PROCES - Amanare pentru Google
Instanta de la Bruxelles se va pronunta la inceputul lui 2007 in procesul intentat companiei Google de editorii de presa francofoni. Belgienii au acuzat compania ca a adus atingere drepturilor autorilor articolelor publicate pe Google News fara autorizatie prealabila si fara remunerarea lor. (Alina Munteanu)

×
Subiecte în articol: IT