x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

24 Noi 2006   •   00:00
Z710. Sony Ericsson a lansat in Romania modelul Z710, echipat cu tehnologie EDGE, camera foto 2MP, radio FM, Bluetooh, memorie interna 10MB si card Memory Stick Micro de 64MB inclus in pachet. Caracteristicile de business includ fluxuri RSS, care permit aflarea stirilor direct pe telefon, si browser-ul complet Access NetFront. (Alexandru Radescu)

DISPUTA. Microsoft a predat documentatia tehnica ceruta de norme, a anuntat Comisia europeana. In luna iulie, corporatia a primit o sanctiune de 280 de milioane si a fost somata sa predea documentatia tehnica necesara dialogului sistemului sau cu alte software concurente. Documentatia este cercetata si de concurenta, pentru a elaboara aplicatii compatibile cu Windows. (A. Munteanu)

JOC PE MOBIL. EA Mobile Romania a anuntat ca Medal of Honour Mobile va putea fi descarcat pe telefoanele mobile, prin portalul Vodafone live. Actiunea jocului se petrece in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand germanii pregatesc lansarea primei rachete ghidate, V2. Se bazeaza pe varianta cunoscutul joc pentru PC. (Alexandru Radescu)

×
Subiecte în articol: IT