x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

23 Noi 2006   •   00:00
TEHNOLOGIE - Solutii de comunicare
Crescendo a lansat in Romania o solutie de comunicare integrata pentru optimizarea interactiunilor dintre o companie si clientii sai. Solutia integreaza tehnologiile Cisco Unified Communications cu platforma Microsoft Dynamics CRM, iar costurile pentru implementarea sa in companii mici, cu cinci pana la 50 de utilizatori. (Alina Munteanu)

SOFTWARE - Consultanta IT
Softwin a lansat un nou brand, denumit Ascenta, care reuneste departamentele companiei specializate in servicii de consultanta si management al afacerilor, pe baza solutiilor IT, precum si servicii de integrare a solutiilor. Ascenta se adreseaza pietei regionale din Romania si din tarile Europei Centrale si de Est. (Alexandru Radescu)

AUDIOBOOK - Carti pe mobil
In portalul Orange World, clientii pot asculta pe telefonul mobil cele mai recente audiobookuri din colectia Humanitas Multimedia: "Accidentul", de Mihail Sebastian, "Chira Chiralina", de Panait Istrati, "Despre bucurie", cu Andrei Plesu si "Despre minciuna", cu Gabriel Liiceanu, cinci povesti pentru copii. (Alexandru Radescu)

×
Subiecte în articol: IT