x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget INFO

INFO

de Alexandru Radescu    |    20 Noi 2006   •   00:00

Proiectoare. Toshiba a lansat si in Romania noi proiectoare "Super Close Projection": et10 si et20 (foto). Ambele proiectoare au caracteristic un sistem de sunet surround Dolby Pro Logic 5.1, proiectorul et20 avand integrat si un DVD player. Rezolutia este 854 x 480 si contrastul, 2,100:1. Cele doua modele pot fi folosite si de la distante de 20 cm, oferind o imagine de 0,65 m pe diagonala. La o distanta de proiectie de 1,60 m imaginea creste la 2,90 m. Proiectoarele ofera conectare/legaturi Composite Video, Component Video si S-Video.

Orange. Orange va oferi clientilor sai transmisiuni de la meciurile de rugby din cadrul Cupei Mondiale de anul viitor. Operatorul de telefonie mobila va dezvolta un portal WAP dedicat, cu toate stirile de la CM 2007 (retrospective zilnice ale meciurilor, rezultate integrale cu noutati transmise in timp real, inclusiv fotografii de la Cupele Mondiale anterioare. De asemenea, utilizatorii vor putea urmari videoclipuri near-live (cu cele mai bune lovituri, incercari ) si retrospective ale turneului.

Yahoo. Compania Yahoo are nevoie de o reorganizare a activitatilor, iar numarul de locuri de munca ar putea fi redus cu pana la 20%, echivalentul a 2.000 de angajati, potrivit unui memorandum intern semnat de vicepresedintele Brad Garlinghouse. Yahoo, companie infiintata in urma cu 12 ani, are un numar de 10.000 de angajati. Cotatia titlurilor Yahoo a scazut cu 31,5% de la inceputul anului, in urma incetinirii cresterii veniturilor din publicitate si a concurentei din partea Google, pe sectorul cautarii prin intermediul internetului.

×
Subiecte în articol: IT