x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

24 Apr 2007   •   00:00
COMBATEREA PIRATERIEI. Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor va efectua la 4 mai, in Bucureşti, a şasea acţiune publică de distrugere a produselor piratate, peste 70.000 de videocasete, DVD-uri, CD-uri cu muzică şi cu programe pentru calculator urmand să fie sfăramate. Acţiunea ORDA se vrea a fi un "avertisment adresat celor care incalcă legea şi se folosesc de munca altora pentru a incasa venituri ilicite, dar şi un indemn la respectarea Legii dreptului de autor".

BRANDURI. Google a obţinut primul loc in topul principalelor branduri internaţionale, potrivit unui top realizat de Millward Brown, care a luat in calcul puterea financiară a brandurilor şi modul in care sunt percepute de consumatori. Google a fost evaluat la o valoare de 66,4 miliarde de dolari, luandu-se in calcul performanţele sale financiare şi popularitatea in randul consumatorilor. Valoarea brandului a crescut semnificativ faţă de 2007, cand era de doar 37,4 miliarde de dolari.

ANIMAŢIE. Shrek 3 ajunge pe mobile, sub forma unui joc. Gameloft a obţinut drepturile pentru a lansa un astfel de joc, prin intermediul a 170 de operatori din peste 75 de ţări. Filmul de animaţie completează astfel galeria de filme transpuse in jocuri, din care mai fac parte King Kong sau Misiune Imposibilă 3.

INEDIT. După ce şi-a postat pe YouTube numărul de telefon, arătandu-se dispus să ii asculte pe cei care au chef de vorbă, un şomer american a primit peste 5.000 de apeluri telefonice şi SMS-uri. Tanărul de 20 de ani este hotărat să răspundă cat mai multor apeluri, pentru că "ii pasă".

×
Subiecte în articol: IT