x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

23 Apr 2007   •   00:00
FOTO. Dreamstime.com a anunţat depăşirea pragului de un milion de imagini online. Dreamstime.com este un proiect internaţional iniţiat de o companie romanească, Archiweb Design, şi se bazează pe ideea unei comunităţi interactive cu două structuri principale: designeri şi fotografi, cu sistem de plată electronică. Pe langă imagini, la Dreamstime.com utilizatorii pot găsi şi o colecţie de fundaluri, schiţe, grafice, ilustraţii, dar şi In the News - imagini ce surprind evenimente "la zi" din intreaga lume.

PLAYER AUDIO-VIDEO. Sony a adus in Romania primul Walkman cu capacitate de redare video. NW-A800 are un ecran LCD color de 2 inci QVGA (320 x 240 pixeli). In funcţie de model, capacitatea de stocare a melodiilor variază intre 1.300 şi 5.500 de melodii sau 7-32 de ore video.

TEHNOLOGIE. Xerox a lansat o nouă imprimantă laser color pentru intreprinderile mici şi mijlocii. Phaser 6180 tipăreşte la o viteză de 20 pag. color/min. Şi 25 pag. alb-negru/minut şi are un procesor de 400 MHz şi pană la maximum 1 GB de memorie.

×
Subiecte în articol: IT