x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

20 Apr 2007   •   00:00
TV ONLINE. Serviciul de internet al RomTelecom şi postul de televiziune MTV România au lansat o aplicaţie online care personalizează preferinţele muzicale ale utilizatorilor. La adresa www.mtvondemand.ro, cei 150.000 de clienţi ai ClickNet au acces la peste 1. 000 de videoclipuri şi emisiuni ale postului de televiziune muzicală.

PREMIERE. Câştigătorii celei de-a şaptea ediţii a Olimpiadei Naţionale de Informatică, găzduită de Cluj-Napoca, au fost premiaţi de Siveco România. Evenimentul din acest an a îmbinat probele de concurs cu sesiuni de workshop-uri adresate profesorilor.

LANSARE. Noua generaţie de plăci video de la Nvidia, GeForce 8600 GTS/GT şi 8500 GT a fost lansată în România. Modelele sunt pregătite pentru Vista, compatibile cu DirectX 10 şi eliberează resursele procesorului la afişarea de conţinut high Definition. Tornado şi PcFun au anunţat deja disponibilitatea noilor modele.

VIDEO. Panasonic a lansat în România o nouă serie de camere video digitale. Noile produse din gamele NV, VDR, SDR aduc o serie de îmbunătăţiri tehnologice care îi interesează atât pe profesioniştii din radioteleviziune, dar şi pe utilizatorii obişnuiţi.

REŢINERI. Patru tineri care obţineau ilegal date despre cărţi de credit, prin pagini false de internet, şi le foloseau pentru plăţi online sau pentru a scoate bani de la bancomate, au fost reţinuţi de poliţiştii din Bacău. Trei dintre tineri sunt cercetaţi în stare de libertare, în timp ce pe numele celui de-al patrulea a fost emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

×
Subiecte în articol: IT