x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    04 Iul 2007   •   00:00
ACHIZIŢIE. Google a făcut incă o achiziţie. De data aceasta este vorba despre GrandCentral Communications, companie a cărei aplicaţie permite utilizatorilor să işi gestioneze telefoanele şi mailboxurile de voce ca un cont unitar, serviciul concentrăndu-se pe incorporarea caracteristicilor tipului de conversaţii telefonice pe bloguri sau servicii de genul MySpace. Â


PHISHING. LG Electronics Romănia avertizează asupra unor tentative de fraudă de tip phishing, prin care se cer date personale şi achiziţionarea de cartele telefonice pre-paid prin mesaje telefonice sau SMS. Ca urmare a sesizărilor telefonice primite in acest sens, compania atrage atenţia că nu derulează in prezent nici un fel de promoţie.


CONFLICT. Compania SAP, producător de aplicaţii informatice pentru afaceri, a recunoscut că una din diviziile sale, TomorrowNow, a accesat ilegal documente ale concurenţilor de la Oracle. Directorul general Henning Kagermann a declarat că SAP este deschisă tuturor opţiunilor, inclusiv o inţelegere cu Oracle, dar după audierea care va avea loc in septembrie, in San Francisco.

×
Subiecte în articol: IT